Тежка разпра на улицата си спретна Радина Кърджилова със сочения за

...
Тежка разпра на улицата си спретна Радина Кърджилова със сочения за
Коментари Харесай

Радина Кърджилова в скандал на улицата с новия си

Тежка свада на улицата си спретна Радина Кърджилова със посочения за новото ѝ гадже – Пламен Димов, написа България Днес. 

Актрисата и сътрудника ѝ, за който се твърди, че има връзка с чаровната звезда, са запечатани от папараците из улиците на София в епицентъра на спор сред двойката.

Радина държи сметка на Димов за нещо, а спряганият за заместника на Деян Донков в леглото на чаровната Кърджилова ѝ се изяснява. Двамата даже стопират разходката си, до момента в който се изяснят. А разногласието им въобще не е къс, защото прекарват няколко минути в извъртане.

Каква е повода за напрежението сред тях, не е ясно, само че за първи път най-одумваната двойка освен в актьорските среди, ами въобще у нас, са снимани дружно на едно място.

Слуховете, че между Радина и сътрудника ѝ Пламен гори прочувствен пламък, потеглиха преди близо месец. Самият Димов отхвърля какъвто и да е коментар по тематиката, а фотосите още повече подклаждат изказванията, че тъкмо младият артист е сменил Деян Донков в леглото на Кърджилова.  

Както е известно, в разгара на лятото стана ясно, че Динката и Радина към този момент не са дружно. Тогава съответна причина не бе посочена от актьорите.

„ Причините за една злополука не са единствено у единия! “, сподели тогава Донков, допълвайки, че дългогодишната му половинка е доста красива, само че с хубостта се привиква.

Пламен също е разведен и има дете, което е на 3 години, колкото е дребният наследник на Радина. Момчето е родено тъкмо три седмици преди Йоан.    
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР